0546-678989 info@flua.nl

U doet zaken met de specialist

 

Flua leidingrenovatie voert specialistische werkzaamheden uit op het gebied van renovatie en reparatie van leidingen. Flua kan terugvallen op meer dan 30 jaar ervaring in het renoveren en repareren van leidingsystemen.

Flua is lid van de NSTT, de Nederlandse Vereniging voor Sleufloze Technieken en Toepassingen en is bestuurlijk actief in de afdeling leidingrenovatie. Deze branchevereniging heeft zich ten doel gesteld om de toepassing en de ontwikkeling van de techniek van het relinen en andere methoden te bevorderen.

 

Flua gaat voor het meest optimale resultaat

U kunt bij ons terecht voor reparaties en renovaties volgens de No Dig methode, zoals relinen huisaansluitingen, relinen leidingen of buis in buis. Echter, ook het van buiten af repareren van bijvoorbeeld inlaten behoort tot onze werkzaamheden.

Voor Flua staat voorop dat wij voor opdrachtgevers die techniek inzetten die zowel kwalitatief als prijstechnisch het meest optimale resultaat biedt. Of het dan gaat om renoveren of repareren is ons om het even. Het gaat erom dat uw riool functioneel is en blijft binnen de door uw gestelde kaders.