0546-678989 info@flua.nl

Flua is op zoek naar een werkvoorbereider/assistent projectleider (startersfunctie)

Flua is op zoek naar een werkvoorbereider/assistent projectleider (startersfunctie)

In verband met de sterke groei van onze werkzaamheden zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze werkvoorbereider/assistent projectleider (startersfunctie)

Werkzaamheden
Als werkvoorbereider/assistent projectleider ondersteun je de projectleider, bedrijfsleider en/of overige projectteamleden van verwerving tot oplevering van rioolrenovatie projecten.

Je bent verantwoordelijk voor het in concept opstellen van de calculatie, voorbereiding, begeleiding en oplevering van infraprojecten. Je ondersteunt projectteams van uitvoeringsprojecten en zorgt voor het aanleveren van de juiste gegevens en documentenstroom. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een optimale ondersteuning bij de integrale project beheersing. Je legt verantwoording af aan de bedrijfsleider van Flua. Je werkt vanuit ons kantoor in Veenendaal.

Profiel

  • Je bent in het bezit van een HBO diploma Civiele Techniek of vergelijkbaar.
  • Kennis van kostprijscalculaties in de GWW en bijbehorende wet- en regelgeving betreft aanbestedingen.
  • Kennis van en ervaring met GWW-calculatiesystemen (bij voorkeur Metacom) en MS Office.
  • Kennis van en ervaring met geïntegreerde contract-vormen (UAV-GC).
  • Kennis van riolering is een pré.
  • Proactieve werkhouding.
  • In het bezit van rijbewijs B.
  • Je bent woonachtig in de regio. 

Je bent een proactieve teamspeler en bent klantgericht.

Kernwaarden
Flua is integer, klantgericht, gedisciplineerd, respectvol en loyaal. We staan voor enthousiasme en werkplezier. Als je bij ons komt werken verwachten we dat je jezelf herkent in deze kernwaarden en ze dagelijks in de praktijk wilt brengen.

Wat we bieden
Het betreft een boeiende fulltime functie  in een dynamische omgeving en een plezierig werkklimaat. Flua biedt een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Enrico de Bie (Bedrijfsleider Flua) of de afdeling P&O, 0546 – 67 88 88. Je motivatiebrief met CV kan verzonden worden naar P&O@roelofsgroep.nl